Που είμαι?:   Αρχική ΣελίδαΠροφίλ
 

Προφίλ

Από το 2001, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του διαφημιστικού δώρου έχοντας ως όραμα τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας. Το 2010 εξελίχτηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μεταξοτυπίας και ψηφιακών εκτυπώσεων. Διαθέτοντας εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας μπορούμε να βρούμε και να υλοποιήσουμε για εσάς, τις λύσεις που χρειάζεστε με στόχο τη καλύτερη προβολή της δικής σας επιχείρησης.

Το δημιουργικό μας τμήμα σχεδιάζει από την αρχή το εταιρικό σας προφίλ (λογότυπο - μακέτα) ενώ, το τμήμα εκτύπωσης από άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, υλοποιεί οποιαδήποτε παραγγελία.

Τι μπορείτε να βρείτε σε εμάς:

Διαφημιστικά Ειδή: (αναπτήρες, στύλο, επαγγελματικός ρουχισμός κ.λπ.) Εκτυπώσιμα Ειδή (Sublimation) (κούπες, πορσελάνη, πέτρα, ξύλο, πλακάκι κ.λπ.).

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Αυτοκόλλητα:(Βιτρίνας, τοίχου, βινυλίου, αμμοβολής).

Καμβάδες: Έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια οποιαδήποτε παραγγελία ζητηθεί.

Εγγύηση για εσάς τόσο η εμπειρία μας όσο και οι πελάτες μας. Με μεγάλη μας χαρά και προθυμία είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα.